Over Totum

NL

 

Over Totum

TOTUM LOGOHet knutselmerk Totum is 25 jaar geleden ontstaan en inmiddels niet meer weg te denken uit de winkels. Wat als een klein knutselmerk begon, is inmiddels uitgegroeid tot een merk dat wereldwijd (in meer dan 70 landen) verkrijgbaar is. Naast de eigen Creativity lijn met daarin onder andere Totum Creativity Fashion, Totum Creativity Construction, Totum Creativity Animals, en Totum Creativity Sealife voert Totum ook bekende licentielijnen, waaronder Disney Frozen II, NaNaNa Suprise!, Minions, Trolls World Tour, Paw Patrol, Disney Princess, Fireman Sam en nog veel meer. Ook heeft Totum nog een aantal trendlijnen zoals Unicorn, Beasties, Bright Lights, DIY Factory en BlingBling. Benieuwd naar het gehele assortiment? Kijk dan hier. Knutselen doe je met Totum, lachende gezichten gegarandeerd!

 

 

Veiligheid en Milieu

spprovedSpeelgoed is altijd verbonden met veiligheid en testing, topprioriteit bij Totum. Alle producten van Totum voldoen dan ook aan de meest recente EU wet- en regelgeving. De knutselproducten van Totum komen pas in de winkel als het product door en door getest en goedgekeurd is.

 

wereldTotum hanteert daarnaast een strikte standaard om ervoor te zorgen dat alle producten worden gemaakt onder rechtmatige, eerlijke, veilige en gezonde werkomstandigheden. Om er zeker van te zijn dat de leveranciers van Totum voldoen aan deze eisen, werkt Totum alleen samen met fabrieken die BSCI en/of ICTI gecertificeerd zijn. Omdat Totum het erg belangrijk vindt haar bijdrage te leveren aan het milieu, neemt Totum deel aan FSC en mogen de producten van Totum dus ook het FSC certificaat dragen. Dit certificaat toont aan dat is voldaan aan de hoogste sociale en milieu standaarden.

 

 

FAQ

Hoe kan ik contact opnemen met Totum?

Wij vinden het leuk van jullie te horen. Ga naar de contactpagina  voor meer informatie of stuur een e-mail naar tess@totum.nl.

Hoe moet ik mijn nieuwe Totum setje maken?

Totum heeft van een heleboel producten een instructievideo gemaakt. Deze kun je bekijken via ons YouTube kanaal.

Waar is Totum gevestigd?

Totum is een Nederlands bedrijf en is gevestigd in Andelst. Kijk ook op onze contactpagina voor meer informatie.

Waar kan ik terecht als ik een klacht (of een vraag) heb over een product?

Wij vinden het natuurlijk heel vervelend als je een klacht hebt en lossen het dan ook graag voor je op. Neem contact met ons op via het contactformulier op de contactpagina. Wij reageren zo snel mogelijk!

Waar vind ik meer informatie als ik een spreekbeurt wil houden over Totum of Tess & Tom?

Je kunt al heel veel informatie over Totum en/of Tess en Tom vinden op onze website, maar natuurlijk sturen we je ook graag nog wat extra informatie en beeldmateriaal toe. Mail hiervoor naar info@totum.eu.

Ben je een vlogger of heb je een winkel en wil je samenwerken met Totum?

Dat kan, voor samenwerking, aanvraag beeldmateriaal en/of samples en (win)acties kun je contact opnemen met Nienke Wiering van onze marketing-afdeling: marketing@tmessentials.com.

 

 

Waar te koop?

De knutselproducten van Totum zijn o.a. te koop bij de volgende (online) winkels. Klik op het logo om naar het aanbod te gaan:

TOTUM WINKELS 001
TOTUM WINKELS 002
TOTUM WINKELS 004
TOTUM WINKELS 004
TOTUM WINKELS 009
TOTUM WINKELS 010
TOTUM WINKELS 006
TOTUM WINKELS 013
TOTUM WINKELS 006
Thys Toys
Vida XL
TOTUM WINKELS 006
SPEELGOED & FAMILIE
WEBSIERADEN
TOTUM WINKELS 008
Fun
Trafic
TOTUM WINKELS 014
 

SOCIAL MEDIA YOUTUBE   SOCIAL MEDIA FACEBOOK   SOCIAL MEDIA PINTEREST   SOCIAL MEDIA INSTAGRAM